Επιστροφές / Αλλαγές

Το κόστος επιστροφής-αλλαγής είναι Δωρεαν Αλλαγή σε περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος.

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

1.Tα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες, θήκες και αχρησιμοποίητα


2.Έπιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.


3.Απαραίτητα θα πρέπει να εσωκλείεται η απόδειξη αγοράς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

1.Το κόστος επιστροφής-αλλαγής του προϊόντος είναι Δωρεαν Αλλαγή σε περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος.

Στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την ACS Courier και αναφέροντας ότι πρόκειται για επιστροφή προς την εταιρία EDRESS μαζί με ένα σημείωμα το οποίο θα πρέπει να αναφέρει τι αλλαγή θέλετε να κάνετε (π.χ. αλλαγή σε νούμερο. σε χρώμα η Προιον). Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο προιόν πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

Σημαντικό: Επιστροφές και αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές στα Εσώρουχα Μαγιώ (Για λόγους υγιεινής) και στα Εκπτωτικά προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Προσφορες (είναι τα τελευταία τεμάχια σε τιμές κάτω του κόστους).

2. Επιστροφή χρημάτων

 (Επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής): Στέλνετε το προϊόν με εταιρεία COURIER (όχι ΕΛΤΑ) της επιλογής σας και χρέωση δική σας πίσω, Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, Η επιστροφή Χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 15-20 ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι τραπεζικών εξόδων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κόστος επιστροφής-αλλαγής είναι Δωρεαν Αλλαγή σε περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος..

. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τα έξοδα αποστολής της ταχυμεταφορικής (courier) είναι 8€.