Αποστολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο (ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ)

Οι αποστολές πραγματοποιούνται Κάθε μέρα, εκτός αργιών.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Paypal Χρεωστική η πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit or Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται.

Επιστροφές / Αλλαγές

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

1.Tα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες, θήκες και αχρησιμοποίητα


2.Έπιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.


3.Απαραίτητα θα πρέπει να εσωκλείεται η απόδειξη αγοράς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

1. Αλλαγή με άλλο προϊόν : Στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την Γενική Ταχυδρομική Courier και αναφέροντας ότι πρόκειται για επιστροφή προς την εταιρία EDRESS μαζί με ένα σημείωμα το οποίο θα πρέπει να αναφέρει τι αλλαγή θέλετε να κάνετε (π.χ. αλλαγή σε νούμερο. σε χρώμα). Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο προιόν πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

Σημαντικό: Επιστροφές και αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές στα εσώρουχα μαγιο (Για λόγους υγιεινής) και στα εκπτωτικά προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Προσφορες (είναι τα τελευταία τεμάχια σε τιμές κάτω του κόστους).

2. Επιστροφή χρημάτων 

Στέλνετε το προϊόν με εταιρεία COURIER (όχι ΕΛΤΑ) της επιλογής σας και χρέωση δική σας πίσω,(Επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής): Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος,.

Η επιστροφή Χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 15-20 ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι τραπεζικών εξόδων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κόστος επιστροφής-αλλαγής είναι Δωρεαν σε περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος.

. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τα έξοδα αποστολής της ταχυμεταφορικής (courier) είναι 8€.